27.6.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, ilçemizin her noktasında vatandaşlarımız ve güvenlik güçlerimiz ile bayramlaştı.

İlçemizde Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, 2. Hudut Tabur Komutanı Barış KONAK, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, Ak Parti İlçe Başkanı Latif ÖZEL, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Selim ÜNVERDİ, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kanaat önderleri ve birçok vatandaşımızın da katılımı ile bayramlaşma töreni düzenlendi.

Törenin ardından ilçemizde bulunan polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret eden Kaymakam/Belediye bşk. V. BAYSAL, burada bulunan güvenlik güçlerimizle ve vatandaşlarımız ile bayramlaştı.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve 2. Hudut Tabur Komutanlığını ziyaret eden BAYSAL, askerlerimizin bayramını kutlayarak, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.