22.6.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, inşa süreci hızla devam eden konutları yerinde inceledi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, ilçemiz Fırat, Dicle Abdulkadirpaşa ve Yenişehir Mahallerinde bulunan konut inşaatlarında incelemelerde bulunuldu.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL,  beraberinde Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut AĞRAKÇE ile yapımı devam eden inşaat alanını gezerek, inşaatlar hakkkında firma yetkililerinden bilgi aldı. Firma yetkilileri; TOKİ konutlarının inşa sürecine hız kesmeden devam edildiğini, yapacakları konutlarda kaliteli inşaat malzemelerinin kullanıldığı ve Ocak 2018 tarihinde evlerin teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.

TOKİ Konutları inşaat alanından ayrılan Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL, vatandaşlarla bir araya gelip sohbet ettikten sonra ziyaretlerini tamamladı.