9.6.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, kayısı hasadı yapılan bahçeleri ziyaret etti.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Ramazan DOĞAN ile birlikte Demirtepe Mahallesinde bulunan modern kapama bahçelerinde yapılan kayısı hasadına katıldı. Yılın ilk hasadında çiftçileri ziyaret ederek "bereketli" olması temennisinde bulunan Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL, çiftçi ve çalışanlarla bir araya geldi. Garbi YAKŞİ ve Cemal KERİMOĞLU'nun bahçelerini dolaşan BAYSAL, hasadı yapılan kayısı yanı sıra bahçelerde ekili elma, armut, üzüm ve nektarin hasadı ve çiftçilerin yıllık çalışma takvimi hakkında bilgi aldı.

Nusaybin'de alışılagelmiş çiftçiliğin dışında böyle girişimcilerin olması ve farklı ürünlerin yetiştirilmesini çok önemsediklerini bildiren Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, devletimizin girişimcilere her türlü desteği sağladığını kaydetti.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. BAYSAL'a bilgi veren İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Ramazan DOĞAN ise, ilçede toplamda 1700 dönüm civarından modern kapama bahçeleri olduğunu belirtti.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL daha sonra yol güzergâhında bulunan buğday tarlalarında hasat yapan vatandaşları da ziyaret ederek "bereketli" olması temennisinde bulundu.