3.6.2017

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, şehit ve gazi yakınlarıyla iftarda bir araya geldi.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin KAHRAMAN, Garnizon Komutanı P. Yarbay Barış KONAK, 2. Jandarma Komando Tabur Komutanı J. Yarbay Necdet KARACA, İlçe Jandarma Komutanı J. Bnb. Mehmet ATİK ile birlikte şehit ve gazi yakınlarımızla Aydınlar Konaklama Tesislerinde düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte iftarını açan Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, ailelerin sorun ve isteklerini dinledi. Şehitlerimizin emanetleri olduklarını ileten BAYSAL, devletimizin bütün imkânları ile her zaman yanlarında olacaklarını bildirerek, kendilerine büyük önem verdiklerini ve asla yalnız hissetmemelerini iletti.

Şehit aileleri ve gazilerimiz de düzenlenen iftar programından dolayı Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL’a teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini ifade etti.