10.1.2018

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL ve beraberindeki heyet incelemelerde bulundu.

Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Bşk. Füsun KARABOĞA ve beraberindeki heyet, Kaymakam/Belediye Başkan V. Ergün BAYSAL’ı makamında ziyaret ederek İlçemizde yapılan ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Bşk. Füsun KARABOĞA ve beraberindeki heyet ile Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından ıslahı yapılan ve ağaçlandırma projesi gerçekleştirilecek olan Vahşi Çöp Depolama alanına giderek çalışmaları incelediler.

Sayın BAYSAL, Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Bşk. Füsun KARABOĞA ve beraberindeki heyet daha sonra nevruz bulvarında bulunan refüjlerde yapılması planlanan peyzaj çalışmaları hakkında değerlendirmeler gerçekleştirdiler. Son olarak, Devrim Mahallesi Kültür Sokakta bulunan 28 bin metre karelik bozulmuş park alanında keşif çalışması yaptılar.