23.12.2017

Kekvan kafenin açılışı yapıldı

Demokrasi Parkında kurulan kafenin açılışı yapıldı. Hizmet vermeye başlayan Kekvan kafenin kurdelesi Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Emniyet Müdürü Abdürrahim ZENGİN, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsun ÖZMEN, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Zeynel TUNÇALAN, Ak Parti İlçe Başkan Vekili Adil ÇELİK ve Kakvan kafe sahibi Zeynep TEMİZ tarafından kesildi.

Açılışın ardından misafirlere ikramlarda bulunulurken, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL hayırlı olsun temennisinde bulunarak bol kazançlar diledi.

Kekvan kafenin işletmecisi Zeynep TEMİZ, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’a ve misafirlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.