27.7.2017

Kent Genelinde Üst Yapı Hizmetlerimiz Devam Ediyor

İlçemiz Devrim ve 8 Mart Mahallelerinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

İlçemizde bulunan cadde ve sokakların ulaşıma daha elverişli olması amacıyla Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiriyorlar. 8 Mart  Mahallesi Aram Sokak’ta bulunan yola stabilize malzeme serimi yapılarak  düzeltme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca ekiplerimiz yol yapımı öncesi  Devrim Mahallesi Kültür Sokak satıh yol üzerinde bulunan moloz ve hafriyatları kaldırarak,  stabilize malzeme serimi yapıldıktan sonra yol yapım, bakım ve onarım hizmetlerini tamamladılar.

Çalışmalarını sürdüren ekiplerimiz Zeynelabidin Sokak’ta tadilat çalışmalarını tamamladıktan sonra  yola bazaltlı mil kumu serpimi yaptılar.