17.8.2017

Kira Yardımları Ödenmeye Devam Ediyor.

İlçemizde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yetkilendirilen Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisinde faaliyet gösteren Uzlaştırma Heyeti ile anlaşarak muvafakat imzalayan 1210 vatandaşımıza ait 2677 bağımsız bölüm için, 15 Ağustos 2017 tarihi itibari ile sokağa çıkma yasağından bugüne kadar geriye dönük ve defaten olmak üzere 26,492,005,00 TL Kira Yardımı ödemeleri yapılmıştır. Söz konusu vatandaşlarımıza yeni yapılacak evleri teslim edilinceye kadar kira yardım ödemeleri devam edecektir.

Henüz Kira Yardımı alamayan vatandaşlar alamayan vatandaşlar ile Uzlaşma Heyeti arasındaki görüşmeler İlçemizdeki Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisinde devam etmekte olup, her gün onlarca vatandaşımız Kira Yardımı almaya hak kazanmaktadır.