15.12.2017

Kırsal mahallelerde yol çalışmaları sürüyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yollar Daire Başkanlığı ekipleri, ilçemizde kırsal mahallelerde başlattığı yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir yasasıyla birlikte mahalle statüsüne kavuşan köylerde yol açma, genişletme çalışmaları, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmaları devam ediyor.

Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle yol ve asfaltlama çalışmalarına yoğunluk veren Mardin Büyükşehir Belediyesi Kırsal Yollar Daire Başkanlığı, planlamalar çerçevesinde kırsal mahalle yollarını yapmaya başladı. Kırsal Mahallelerdeki işlerin yanısıra merkez mahallelerde planda bulunan işler sırasıyla yapılıyor.

Özelikle kış aylarında kötü hava koşullarından dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için harekete geçen Mardin Büyükşehir Belediyesi, ilçemiz genelinde stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Balaban ve Yerköy mahallelerinde yol açma, genişletme, stabilize ve yeni asfalt yol çalışmaları devam ederken, Kantar mahallesinde PMT serimi tamamlandı.