26.7.2017

Kırsal Mahallelerimize Önem Veriyoruz

Belediyemize bağlı olan kırsal mahallerimizde devam eden çalışmalar etkin bir şekilde hızlandırıldı.

İlçe merkezimize bağlı olan kırsal mahallelerimizin de şehir merkezimizdeki mahallerin konforuna sahip olması hedefiyle başlanan çalışmaları hızlandırdık. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yol, taziye evleri, okullar, camiler ve sosyal yaşam alanlarındaki çalışmalar devam ediyor. Kırsal mahallerimize ilk etapta; çevre düzenlemesi kapsamında Kamu binalarına  ,  660 metre bordur taş döşemesi yapılarak bahçeler için 9 kamyon kırmızı toprak serpimi yapıldı. Taziye Evleri ve camiler için 1150 torba çimento dağıtımı yapıldı. 920 kamyon parke döşemesi tamamlandı. Ayrıca yol çalışmaları kapsamında 82 kamyon stabilize malzeme serimi yapıldı. Temiz bir çevre için 249 kamyon katı atık, çöp ve hayvan gübresi bertaraf edildi..