25.9.2018

Kıymetli Şehit Ailemiz, Kaymakam/Belediye Bşk V. Mehmet BALIKÇILAR' ı ziyaret etti.

2016 senesinde ilçemizde şehit olan, Şehit Uzman Onbaşı Gökhan BAYRAKTAR’ın kıymetli ailesi, Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR’ı makamında ziyaret ettiler. Sayın BALIKÇILAR şehit ailemize Kuran'ı Kerim ve Türk Bayrağımızı takdim etti.

Şehit Uzman Onbaşı Gökhan BAYRAKTAR'ın kıymetli ailesi, daha sonra Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü V. Kemal ASLAN ile birlikte Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Murat SÖNMEZ’i makamında ziyaret ettiler.

İlçemizde meydana gelen terör olaylarında, yola tuzaklanan bombalı eylem nedeniyle şehit olan Uzman Onbaşı Gökhan BAYRAKTAR'ın şehit olduğu yeri de ziyaret eden BAYRAKTAR ailesi, Dicle Mahallesi Yasemin Sokakta fatiha okudu.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR'ın talimatıyla belediyemiz tarafından kıymetli şehit ailesinin, ilçemizin tarihi ve turistlik yerleri gezdirilerek en iyi şekilde konaklamaları sağlandı.