26.2.2018

Kukla ve Karagöz orta oyunu sahnelendi

Sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında etkinliklerini sürdüren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından Malatya'dan Nusaybin'e davet edilen Malatyalı tiyatro oyuncuları, kırsal mahallelerimizde bulunan ilkokul ve ortaokularımızda sahne aldı.

Bahçebaşı Ortaokulu, Vilayetler Hiz.Bir.Ortaokulu, Duruca İlkokulu, Beyazsu İlkokulu, Gazi Ortaokulu, Çatalözü İlkokulu, Yolbilen İlkokulu, Tepealtı İlkokulu, Girmeli İlkokulu, Gedikhane İlkokulu, Kantar İlkokulu, Durakbaşı İlkokulu, Çölova ilkokulu ve Akçatarla İlkokulu'nda sergilenen orta oyunu, kukla gösterisi ile Karagöz perde oyunu çocuklarımız tarafından büyük ilgi ve heyecanla izlendi.

Mutlulukları gözlerinden okunan öğrencilerimiz, gerçekleştirilen etkinlikten çok memnun kaldıklarını dile getirerek Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL'a teşekkürlerini ilettiler.

Gösteri, kırsal mahallelerimizde yer alan 15 okulda toplam 1866 öğrencimize ulaştı.