15.12.2018

Kurumlar arası voleybol şampiyonu Yıldırım Ortaokulu

Spor Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasının final müsabakası sporseverlerin de katılımıyla coşkuyla başladı.

Voleybol turnuvasının finali Gençlik ve Spor ile Yıldırım Ortaokulu arasında oynandı.Nefes kesen final müsabakasını taraftarın da desteğini arkasına alan Yıldırım Ortaokulu 3-1’lik set üstünlüğüyle kazanarak kupanın sahibi oldu.

Turnuvada Gençlik ve Spor ikinci, İlçe Emniyet Müdürlüğü üçüncülük elde etti. Etkinliğin sona ermesiyle birlikte kupa ve madalya takdimini Belediyemiz Özel Kalem Müdürü Burak ERYILMAZ, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü V. Kemal ASLAN ve Spor Müdürü V. Serkan TEKİN gerçekleştirdi.

Spor Müdürü V. Serkan TEKİN, katkılarından dolayı Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Mehmet BALIKÇILAR'a teşekkürlerini iletirken, spor ve sosyal faaliyetler kapsamında etkinliklerinin süreceğine dair vurgu yaptı.