9.11.2017

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Başladı

Nusaybin Belediyesi, Kurumlar arası voleybol turnuvası düzenliyor. Turnuvanın ilk grup karşılaşmaları başladı.

Belediyemiz Spor Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü organizasyonuyla yapılan turnuva, Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlendi. Belediyemiz ile Duruca Ortaokulu arasında oynanan turnuvanın açılış maçında Belediyemiz maçı 3-0 kazandı.
Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal'ın talimatıyla düzenlenen turnuvaya kurumlardan 18 takım katıldı. Saat altıdan sonra oynan turnuva bir ay sürecektir. Turnuva Kurumlar
arası voleybol etkinliğin tüm spor sevenleri davet eden Belediyemiz Spor Müdürlüğü; Nusaybin Belediyesi, kurumlar arası voleybol turnuvasıyla kurumlar arasında birlik, beraberliği pekiştirmek istediklerini, sporun hoşgörüye dayalı olduğunu vurguladı.

Turnuvada şampiyon olacak veya dereceye girecek takımlara Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal tarafından çeşitli ödüller verilecektir.