30.10.2018

Kurumlar arası voleybol turnuvası.

Belediyemiz Spor Müdürlüğü tarafından kurumlar arası voleybol turnuvası düzenlenecek.
Başvuru: Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü
Son Başvuru:08.11.2018
İrtibat:0537 203 30 57

NUSAYBİN BELEDİYESİ
VOLEYBOL TURNUVASI OYUN KURALLARI
1. Maçlar 5 set üzerinden oynatılıp, ilk 3 sete ulaşan takım galip sayılacaktır.
2. İlçe dışından sporcu alınmayacaktır. Alan takımlar tespit edildiği takdirde, hükmen mağlup sayılacaktır.
3. Belirttiğimiz kurallar dışında her takım kendi kurumu dışında 3 oyuncu takım listesine ekleyebilirler.  ( Nusaybin ilçesinde ikamet etme şartıyla herkes takıma alınabilir.)
4. Takımlar verdikleri listelerde kura çekildikten sonra, listelerde değişikliğe gidemeyeceklerdir.
5. Kurallar, Voleybol Turnuvası katılım toplantısında turnuvaya katılacak takımların temsilcileriyle ortak karar verilip, bütün temsilcilere aktarılacaktır.
6. Turnuvada voleybol oyun kuralları geçerlidir.

NOT: Katılım ücretsiz olup; dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecektir.