19.11.2017

Mardin İstasyon Spor 0-0 Nusaybin Belediye Spor

TFF Mardin 1. Amatör liginde, Belediyemizin futbol takımı Nusaybin Belediye Spor deplasmanda Mardin İstasyon Spor ile karşılaştı.

Kızıltepe ilçe stadyumunda oynanan karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren takımımız Nusaybin Belediye Spor, etkin ataklarıyla oyunu rakibe kendi sahasında kabul ettirdi.

Futbol takımımız ilk yarı çok etkili ataklar geliştirse de,  aradığı golü bulamadı. Gol sesinin çıkmadığı maçta ilk yarı 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı.

İkinci yarıya da hızlı bir başlangıç yapan Nusaybin Belediye Spor, Mardin İstasyon Spor’u etkili ataklarıyla kendi sahasına hapsetti.

Müsabakanın son dilimlerine girilirken Nusaybin Belediye Sporumuzun futbolcusu Dicle Toy, sportmenliğe aykırı hareketten dolayı maçın hakemi tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak oyundan uzaklaştırıldı.

Maçı 10 futbolcu ile tamamlayan ve çok iyi futbol sergileyen takımımız ikinci yarıda da geliştirdiği tehlikeli ataklardan gol bulamayınca, Kızıltepe ilçe stadyumundan 1 puanla ayrıldı.

Müsabakanın sonunda futbol takımımızın tecrübeli teknik direktörü Edip Çetik, maçın başlama düdüğüyle birlikte iyi ve baskın bir oyun sergilediklerini söyledi. Geliştirdikleri ataklardan bir türlü istediği sonucu alamadıklarını ifade eden Edip Çetik, 3 puanı hak ettiklerini ancak gol yollarında etkili olamadıklarını vurguladı.

Nusaybin Belediye Spor’un tecrübeli teknik adamı Çetik, Nusaybin Kaymakamı ve Belediyemizin Başkan Vekili Ergün BAYSAL’a, spor ve sporcuya verdiği maddi ve manevi desteklerinden ötürü bir kez daha teşekkürlerini iletti.