12.8.2017

Merkez çarşı esnaflarımız Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL’ı ziyaret etti.

Esnaflarımız, ilçemizde yapılan 100 km kanalizasyon altyapısı ve 250 km içme suyu altyapısı döşemelerindeki kazı çalışmalarından dolayı yollarda yıpranmalar yaşandığı, bu yıpranmaların giderilmesini istediklerini iletti. Bu kapsamda altyapı çalışmalarının biran önce bitirilmesi için yoğun şekilde gayret gösterdiklerini esnaflarımıza ileten Kaymakam/ Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, altyapı çalışmalarının %50’lik bir kısmının tamamlandığını, yol yıpranmalarının yaşandığı bölgelerimizde belediyemiz arazözleri ile her gün sulama yapıldığını ve vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin gidermek amacıyla altyapı çalışmalarımız biter bitmez asfaltlamanın tüm ilçe genelimizde başlatılacağını, çalışma yapılan ve yıpranan tüm yollarımızın asfaltına tekrar kavuşacağını belirtti. Ziyaretin ardından memnuniyet duyduklarını ileten ilçe esnafları, teşekkürlerini iletti.