11.10.2018

Mesai mefhumu gözetmeksizin Nusaybin için çalışıyoruz

İlçemiz genelinde hummalı çalışmalarına ara vermeden devam eden Fen İşleri Müdürlüğümüz, kırsal mahalle yollarını modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlarımıza hak ettikleri hizmeti ulaştırma adına çalışmalarını sürdüren belediyemiz, Çatalözü ve Bahçebaşı Mahallelerinin çeşitli noktalarında yeni yol açma ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Mesai mefhumu gözetmeksizin, merkez, kırsal ayırt etmeden her alana hizmet götürme anlayışıyla çalışan belediyemiz, bu doğrultuda da kırsal mahallelerimize de büyük önem gösteriyor.

Çatalözü Mahallesinde yol açma ve düzenleme çalışmalarını kısa sürede tamamlayan Fen İşleri ekiplerimiz, Bahçebaşı Mahallesinde de aynı özeni gösterdi. Vatandaşlarımızın taleplerini değerlendiren ve en kısa sürede dönüş sağlayan ekiplerimiz, Bahçebaşı Mahallesinde ikamet eden ve yol olmadığı için ulaşımda zorluk yaşayan engelli vatandaşlarımızın evlerinin önünde de yol açma ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi. Bu faaliyetlerin tamamlanmasıyla, engelli vatandaşlarımız artık rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlayabiliyor.

Kırsal Mahallelerimize götürülen hizmetlerin ardından Fen İşleri Müdürümüz Ramazan AKAY, çalışmaların takibini sürdüren İdris KARDAŞ, Sabahattin BÜYÜKKAYA’dan bilgi aldı.

Uzun zamanın ardından çalışma yüzü gördüklerini ifade eden mahalleliler, belediyemiz ekiplerine teşekkürlerini ileterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.