1.12.2017

Mevlid-i Nebi programı düzenlendi

Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü, Mevlidi Şerif Haftası kapsamında Zeynel Abidin Camii’nde Cuma namazını müteakip ve yine bugün Nusaybin İlçe Müftülüğümüzün Halk Eğitim Merkezinde düzenlediği Kutlu Doğum anma haftası programında Kandil Simidi dağıttı.

Halk Eğitim Merkezinde gerçekleştirilen ve Mardin İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK ile İrfan AÇIK’ın da katıldığı programa halkımızda yoğun ilgi gösterdi. Program Mardin İl Müftüsü İsmail ÇİÇEK’in konuşmasıyla başladı. Mevlid-i Nebi haftasının anlam ve önemine vurgu yapan slayt gösterisinin ardından, Nusaybin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri işitme engelliler için duygu dolu bir gösteri sergiledi.

Konuşmalarda, katkılarından ve desteğinden dolayı Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkanı Ergün BAYSAL’a teşekkür edildi.

Programın sona ermesiyle birlikte konuklara Kandil Simidi dağıtıldı.