13.6.2017

Minik Öğrencilerimiz İlk Defa Karne Almanın Mutluluğunu Yaşadı

Belediyemize bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi Anaokulunda okul öncesi eğitim gören öğrencilerimiz, ilk karne heyecanını yaşadı.

Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimizde 22.02.2017-05.06.2017 tarihleri arasında eğitim gören anaokulumuzun ilk mezun öğrencilerine karnelerini verdik. Belediyemize bağlı Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezinin Anaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, öğrenciler ve onları yalnız bırakmayan aileleri katıldı. Karne töreninde ilk defa karne alan minik öğrenciler, mutluluklarını aileleriyle paylaştı. Çocuklarının aldıkları karnelerle duygu dolu anlar yaşayan veliler ise mutluluklarını çocuklarına sarılarak yaşadı.

Törenin bitiminde karnelerini alan öğrenciler, anaokulu öğretmenimiz, veliler ve Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezindeki personellerimiz hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.