24.12.2018

Muhtar eşleri için gezi düzenlendi

"Muhtar Eşleri Buluşması" programı kapsamında, mahalle muhtarlarımızın eşleri, Vali/Belediye Başkan V. Mustafa YAMAN'ın eşi hanımefendi Gülseren YAMAN‘ın misafiri oldular. Programa Kaymakam/Belediye Başkan V. Mehmet BALIKÇILAR'ın eşi hanımefendi Şerife BALIKÇILAR da katılım sağladı. Program başında düzenlenen kahvaltıda kadınların soru ve sorunlarını dinleyen hanımefendi Gülseren YAMAN ve hanımefendi Şerife BALIKÇILAR, birbir not alarak kendileriyle yakından ilgilendiler.

Programda konuşan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vekili Kemal ASLAN, belediye olarak vatandaşların her daim yardımına koştuklarını belirtti ve ; "Toplumların ilerlemesi, mutluluğu ve refahı kadını ve genci ile beraber hepsinin eşit olarak sosyal ve ekonomik hayatın içinde olmasıyla mümkün olabilir." diye konuştu.

Daha sonra, Mardin'in tarihi yerlerinden olan; Sıtti Radviye (Hatuniye) Medresesi ve Camisi, Kasımiye Medresesi, Eski Mardin, Kültür Sokak ve Dara Antik Kentini gezen muhtar eşleri, geziden çok memnun kaldıklarını belirterek düzenlenen etkinlik dolayısıyla hanımefendi Gülseren YAMAN ve hanımefendi Şerife BALIKÇILAR'a teşekkürlerini ilettiler.