12.9.2017

Nusaybin 2. Kültür ve Sanat Festivali’ne Doğru

İlçemizde bu yıl Belediyemizce Nusaybin Kültür ve Sanat Festival’i düzenlenecek.

Belediyemiz ev sahipliğinde düzenlenecek organizasyon 20-24 Eylül tarihleri arasında “2. Nusaybin Kültür ve Sanat Festivali" Mitanni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 20 Eylülde Erbane Topluluğuyla başlayacak konser Gece Yolcuları halk konseri ile son bulacak.

Nusaybin’in bir kültür, bir medeniyet, bir tarih şehri olduğunu vurgulamak isteyen Belediyemiz, Kültür ve Sanat temalı festivalde Erbane Topluluğu, Mezopotamya Çalgıları, Mardin Diller ve Dinler Korosu konserleri, Seminer, Yarışma, Film Gösterimi, Festival Yürüyüşü, Çocuk tiyatrosu Oyunları ve son olarak Gece Yolcuları halk Konseri ile Mitanni Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.

Tüm halkımızı etkinliklerde görmek istiyoruz.

Festival Programı

1.Gün/20 Eylül Çarşamba

Saat:15.00’da Erbane Topluluğu(konser)

Saat :16.00’da Mezopotamya Çalgıları (Konser)