3.12.2017

Nusaybin Belediye Spor 4-0 Yeşilli Gençlikspor

TFF Mardin 1.Amatör liginin 11. Haftasında Belediyemizin futbol takımı, Nusaybin İlçe Stadında Yeşilli Gençlikspor’u konuk etti.

Karşılaşma Yeşilli Gençlikspor’un başlama vuruşuyla başladı. Maçın başlama vuruşuyla birlikte takımımız Nusaybin Belediye Spor, konuk ekibin kalesinde etkili ataklar gerçekleştirmeye başladı.

Maçın henüz 13. Dakikasında ceza sahası içinde topla buluşan futbolcumuz Mesut KAYA, güzel bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0’a getirdi.

Takımımızın ikinci golü penaltıdan geldi. Penaltıyı kullanan Mehmet YİĞİT, kaleciyi ters köşeye yatırarak Nusaybin Belediye Spor’u 2-0 öne geçirdi.

İlk yarı takımımızın 2-0’lık skoruyla sona erdi.

İkinci yarıda da etkili oyun sergileyen takımımız, Yeşilli Gençlikspor’un kendi kalesine attığı golle farkı 3’e çıkardı. Takımımızın son golünü ise Emre kaydetti.

Maç takımımızın 4-0’lık farklı galibiyetiyle sona erdi. Bu galibiyetle birlikte Nusaybin Belediye Spor puanını 24’e çıkardı.