10.12.2017

Nusaybin Belediye Spor - Kızıltepe Fırat Spor

TFF Mardin 1. Amatör Liginin 12. Haftasında, Belediyemizin futbol takımı Kızıltepe Fırat Spor’u konuk etti.

Nusaybin İlçe stadında oynanan karşılaşmada, ilk golü konuk ekip buldu. Kızıltepe Fırat Spor, sol kanattan geliştirdiği atakta topu ağlara göndermeyi başardı ve deplasmanda 1-0 öne geçti.

Futbol takımımız, geriye düştüğü maçta beraberlik golünü bulmak için etkili ataklar geliştirmeye başladı. Aradığımız golü Şükrü ile bulduk. Ceza sahası içinde topla buluşan Şükrü, topu ağlara gönderdi ve skorda eşitliği sağladı.

Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

Futbol takımımız ikinci yarıda Duman’ın attığı golle 2-1 öne geçse de, kalesini gole karşı koruyamadı ve maç 2-2’lik beraberlikle sonuçlandı.

Bu skorla takımımız müsabakadan 1 puanla ayrıldı ve 25 puanla ligde 4. sırada yer aldı.