25.1.2018

Nusaybin İpek Yolu spor kulübüne nakdi destek

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Liginde mücadele eden Nusaybin İpek Yolu Spor Kulübüne sporun desteklenmesi amacıyla nakdi yardımda bulundu.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 2. Liginde mücadele eden ve 2017-2018 sezonunu lider olarak tamamlayan Nusaybin İpek Yolu Spor Kulübü antrenörü Hasan KAPUCİ, takım sporcuları ve Belediyemiz Spor Müdür Vekili Serkan TEKİN ile birlikte Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ı makamında ziyaret etti.

Gençlerin spora kazandırılması gerektiğini belirten ve sporcuya her daim destek verdiğini ifade eden Sayın BAYSAL, Nusaybin İpek Yolu Spor Kulübüne sporun desteklenmesi amacıyla nakdi yardımda bulundu.

Verilen destekten ötürü Sayın BAYSAL’a teşekkürlerini ileten sporcular, yanlarında getirdikleri ve Ergün BAYSAL yazılı 47 numaralı özel formayı takdim ettiler.