26.6.2019

Nusaybin'in mahalle ve caddeleri yenileniyor

Eş Başkanlarımız Av.Semire NERGİZ ve Ferhat KUT, belediyemiz tarafından yapımı tamamlanan ve devam eden çalışmaları yerinde incelediler.

Eş Başkanlarımızın talimatlarıyla ilçemizde şimdiye kadar, 40 bin m² parke taşı, 8 bin metre oluk taşı ve 800 metre bordür taşı döşenirken, asfalt çalışmalarına da uzun zamanın ardından başlanıldı. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüz, ilk olarak Yenişehir Mahallesi Yasemin, Belediye ve Reyhan Sokaklarında yol düzenleme ve PMT çalışmaları gerçekleştirdi. PMT çalışmalarının ardından, asfalt serimi öncesi işlemler devam ediyor. Yenişehir Mahallesinin ardından, Barış, Devrim ve 8 Mart Mahalleleri mevkiinde bulunan Midyat Yolu Caddesinde çalışmalara başlanılacak.

Parke taşı döşenen ve onarılan sokakları gezerek çalışmaları inceleyen Eş Başkanlarımız, asfalt projesi kapsamında yer alan bölgeleri de gezdiler. ETÜT Proje Müdürü ve Fen İşleri Müdürü Vekili Ramazan AKAY ve teknik personellerden bilgi alan Eş Başkanlarımız, eksiklikleri not alarak ivedilikle giderilmesi konusunda uyarılarda bulundular.

Öte yandan Eş Başkanlarımız, asfaltsız ve parke taşı olmayan tek bir sokak ve cadde bırakılmayacağını belirtirken, halkın yoğun ilgisiyle de karşılaştılar. Hizmete yönelik memnuniyetlerini dile getiren mahalleliyle sohbet ederek, hizmette adil bir şekilde davranarak her mahalleye hizmet götürmeye çalışacaklarını ifade eden Eş Başkanlarımız, çok çalışarak tüm zorlukların üstesinden geleceklerine vurgu yapılar.