7.12.2017

Okul ziyaretleri sürüyor

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, okul ziyaretlerini sürdürüyor.

Mehmet Emin Kuş Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Vilayetler Hizmet Birliği okulunu ziyaret eden Sayın BAYSAL, sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet edip, dersleri hakkında sorular sordu. Okul idarecileri ve öğretmenlerle de bir araya gelen BAYSAL, eğitime her zaman destek vermeye çalıştıklarını belirtirken, nöbetçi öğretmenlere özellikle teneffüslerde öğrencilere dikkat etmeleri gerektiğini ifade etti. Ardından Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından okul bahçelerinde yapılmış olan düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi.

Okul ziyaretlerinde Sayın BAYSAL’a, Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN eşlik etti.

Son olarak Fen İşleri Müdürü Ramazan AKAY ile birlikte, Belediyemize ait Beton ve Boru Fabrikasına uğrayan Sayın BAYSAL çalışmaları yerinde inceleyerek ziyaretlerini sonlandırdı.