2.11.2017

Okullarımıza Olan Desteğimiz Devam ediyor

Fen İşleri Müdürlüğü, resmi kurum ve kuruluşlara yaptığı çevre düzenlemeleri çalışmaları devam ediyor. Birçok okulumuzda başlatmış olduğumuz çalışmalar kapsamında Misaki Milli İlkokulu ve Ortaokulunda da çevre düzenlemesi çalışmaları yapıldı.

Çocuklarımızın eğitim ve öğretimlerini önemseyerek, onlara değer veriyoruz. Eğitime, bilime, sanata değer veren bireyler olarak geleceğe umutla bakan genç nesiller hazırlama çabasındayız. Bu kapsamda Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Misaki Milli İlkokulu ve Ortaokulu bahçesinde çevre düzenleme çalışmaları yapıldı. Çevre düzenleme çalışmaları kapsamında okul bahçe kısmına 420 metre tül bordür taşı, 232 m² karosima döşemesi yapıldı. Ayrıca 10 m²’lik bahçe alanına ise 5 kamyon kırmızı toprak serimi yapılarak çiçek ve ağaç dikimi için bahçe hazır hale getirildi.