7.11.2018

Okullarımızda kitap okuma kampanyası.

Belediyemiz Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, SODES (Sosyal Destek Programı) projesi kapsamında, Girmeli kırsal mahallemizde bulunan, Girmeli İmam Hatip Ortaokulunda  kitap okuma  kampanyası düzenlendi.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için daha iyi bir gelecek sağlamak ve iyi bir eğitim almaları konusunda belediye olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz.
 Tek amacımız eğitimli bir nesil yetişmesi, bunun için her alanda eğitime desteklerimiz sürüyor. Çocuklarımız, gençlerimiz bizim için çok önemli, onların geleceğe hazırlanmasına katkı sağladığımız için mutluyuz. Bundan sonra da belediye olarak aynı sorumlulukla desteklerimiz devam edecek.

''Her sey Çocuklarımız için''

Öğrencilerimize dağıtılan kitaplarla okuma gerçekleştirildikten sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle beraber öğrencilerimize hediye edilen ayakkabılar verildi. Etkinlik sonunda çeşitli ikramlar sunuldu.