21.11.2017

Özel çocuklardan farkındalık yürüyüşü

Özel Gülümse Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri farkındalık yaratmak için yürüdü.

Demokrasi parkında başlayan yürüyüşe 100 öğrenci ile yine 100'e yakın öğretmen ve çeşitli kurum yöneticileri katıldı. Kışla mahallesinde son bulan yürüyüş eğlence ile devam etti. Mutlulukları yüzlerinden okunan özel çocuklarımız, etkinlik son buluncaya kadar doyasıya eğlendi.

Eğlencede çeşitli gösteri ve animasyonlar sergilendi. Belediyemizinde çeşitli ikram ve hizmetlerle eşlik ettiği programda katılımcılarla yakından ilgilenildi. Hertürlü ihtiyaçlarında yanlarında olunacağını bildiren belediyemiz yetkilileri, "özel çocuklarımıza her daim hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz. Hayat el ele verince, ayrım yapmayınca güzel." dediler.