22.5.2017

Parklarımızın Açılışını Gerçekleştirerek Vatandaşlarımızın Hizmetine Sunduk

Belediyemiz ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte yapmış olduğu Kardeşlik Parkımızın açılışını gerçekleştirdik.

Açılışa, Mardin Valisi/ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU ve Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL gibi isimlerin yanı sıra birçok STK Temsilcisi ve İlçemiz Kurum ve Kuruluşların yöneticileri katıldı. Açılış vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü.

Protokol üyelerini selamlayarak konuşmasına başlayan BAYSAL: ‘’ Belediyemize gelen her bir kuruş kamu kaynağını ve mali imkânları sadece vatandaşımızın hizmetine sunmak, belediyemizin tüm imkânlarını daha yaşanılır bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışmaktayız. Kaynakların doğru amaçla kullanılmasının etkisini şuan şehrimizde görmektesiniz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ile yoğun çalışmalar yapmış olup onun ilk meyveleri olan bu dört parkımızı açılışa hazır hale getirmiş bulunmaktayız. ‘’ dedi

Başkan Vekilimizin konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı KARAOSMANOĞLU :’’ Nusaybin halkını sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Böyle güzel parklarımızın açılışında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor, bizim burada yaptığımız ve yapacağımız diğer hizmetler gönül köprüsü kurmak içindir diyorum. Bugün bir kez daha Kocaeli ve Nusaybin’in kardeşliğine tanıklık ediyoruz’’ ifadelerini kullanarak parklarımızın Nusaybin halkına hayırlı olmasını diledi.

Ardından Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye geçerek:"Kocaeli ile ‘Gönül Köprüsü Projesi’nde ‘ sık sık bir araya gelerek ve dört ilçe belediyemizle aynı çalışmalar içerisinde beraber ortak projeler yürütüyoruz. Bu hizmetlerden dolayı kıymetli hemşehrilerim adına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı’na çok teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullanmasının ardından İlçemiz Müftüsü İrfan AÇIK’ın duaları eşliğinde protokol tarafından kurdele kesimi yapıldı.

Ardından çocuklarla birlikte dört parkı dolaşan heyet ilçemizde yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek ilçemize hayırlı olması konusunda temennisinde bulundular.