3.11.2017

Parklarımızın Bakım ve Onarımı Devam Ediyor

Kentimiz muhtelif yerlerinde yer alan parklarımızda bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor.

Terör olayları nedeniyle zarar gören ve kaderlerine terk edilen kentimizin muhtelif mahallelerinde bulunan parklarımızda bakım, onarım çalışmaları aralıksız devam etmekte. Ayrıca yörenin iklimiyle uyumlu ağaç dikimleri yapılmaktadır.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından  vatandaşlarımızın rahat bir nefes almaları, kendilerini huzurlu hissedebilecek ortamlar oluşturma amacıyla; Dicle Mahallesi, Kışla Mahallesi ve Gırnavas Mahallesinde yer alan parklarda bakım onarım, çim biçme, ağaç budaması ve temizlik çalışmaları yapıldı. Ayrıca bu parklara, yörenin iklimsel koşuları göz önünde bulundurularak palmiye, ateş dikeni, top akasya ve tesbih ağacı türlerin dikimi yapıldı.