23.5.2017

Resmi Kurumlara Desteğimiz Devam Ediyor

Belediyemiz resmi kurumlara desteği devam ediyor. Başta okul, hastane ve diğer resmi kurum ve kuruluşlarına Fen İşleri Müdürlüğümüz ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yoğun çalışmalar sürdürülüyor.

Ekiplerimiz, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Atatürk İlk Okulu ve Kemal Gözü Meslek Lisesi okul bahçelerine basketbol saha yapımı ve çevre görünümü açısından daha güzel ve estetik bir alan oluşturmak için parke taşı ile bordür taşı döşeme çalışmaları yapıldı.

Belediyemiz, belediyecilik hizmeti adı altında ilçemiz genelinde ihtiyaç duyulan her noktaya ulaşmayı hedefleyerek,  ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çaba sarf etme gayreti içerisinde olup ve elimizdeki imkânları kullanarak hizmet noktasında maksimum fayda yaratacağı düşüncesiyle tüm çalışmalarımız devam edecektir.