6.2.2018

Sait ÇAMLICA öğrencilerle buluştu

Ünlü yazar Sait ÇAMLICA, Nusaybinli öğrencilerle buluştu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzce organize edilen etkinlik çerçevesinde ünlü yazar Sait ÇAMLICA, Emire Gözü Anadolu Lisesi’nde öğrencilere konferans verdi.

Eğitimci, Yazar Sait ÇAMLICA yaklaşık 90 dakika öğrencilerle çok keyifli bir söyleşi yaptı.

Başarı için motivasyonun gerekliliği üzerinde duran yazar ÇAMLICA, hiçbir başarının çalışmadan kazanılamayacağı, bedel ödemeden hiçbir şeyin elde edilemeyeceğini vurgulayarak, öğrencilere “teknolojinin, bilgisayarın, cep telefonunun, internetin, sosyal medyanın esiri olmayın. Onu her zaman kontrol altında tutun. Bol okuyun, öğrendiklerinizi tekrar edin, yaptığınız iş de dürüst olun, kendinizi geliştirin. Çünkü ilerde sefasını da siz çekeceksiniz, cefasını da” ifadelerini kullandı.

Öğrencilere başarının ve hedeflere ulaşmanın yollarını esprili bir dille anlatan ÇAMLICA program bitiminde öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Büyük bir ilgi ve beğeniyle izledikleri konferans için Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’a teşekkür eden öğrenciler bu tür etkinliklerin sık sık yapılmasını talep ettiler.