15.2.2018

Sayın BAYSAL, diploma törenine katıldı

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Halk Eğitim Merkezinde verilen kurslardan mezun olan öğrencilerin diploma törenine katıldı.

Tören 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yaptığı konuşmada, vatandaşlar tarafından gelen talepler doğrultusunda kursların açıldığını dile getiren Sayın BAYSAL, Kaymakamlık ve Belediye olarak imkanlar dahilinde, eğitim kalitesinin artmasına yönelik destek verdiklerini ifade etti.

Sayın BAYSAL, konuşmaşına şöyle devam etti : "Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslara yoğun talep oluyor. Sadece bizlere değil, bu hususta sizlere de büyük rol düşüyor. Gördüğünüz eksiklikleri kurumlarımıza bildirmeniz gerekiyor ve burada gerçekleştirilen faaliyetlerden haberi olmayan insanlara sesimizi ulaştırmamız gerekiyor. Umarım aldığınız belgeler sizlere çeşitli alanlarda güzel fırsatlar sağlar." dedi.

Konuşmasının ardından Sayın BAYSAL, öğrencileri tebrik ederek diplomalarını takdim etti.