25.1.2018

Sayın BAYSAL, Kaplan (Piling) Spor Kulübüne nakdi yardımda bulundu

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, sporun desteklenmesi amacıyla Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonunda faaliyet gösteren Kaplan (Piling) Spor Kulübüne nakdi yardımda bulundu.

Nusaybin’de spor potansiyelinin çok yüksek olduğunu vurgulayan ve Wushu Kung Fu gibi farklı spor dallarının Nusaybin’de aktif olmasının mutluluk verici olduğunu aktaran Sayın BAYSAL, Kaplan (Piling) Spor Kulübüne nakdi yardımda bulundu.

Kafeterya ve atletizm, basket, futbol, tenis kortu gibi spor salonlarının yer aldığı geniş kapsamlı bir spor kompleksi projesi çizdirildiğini ifade eden Sayın BAYSAL, sporda başarının her daim yanında olacaklarını ve güzel bir Nusaybin için ara vermeden daima çalışacaklarının altını çizdi.

2016-2017 sezonu Wushu Kung Fu’da İl ve bölge şampiyonu olan Kaplan (Piling) Spor Kulübünün antrenörü Mahmut TURGUT, sporcularının her yarışmada mutlaka dereceye girdiğini söylerken, Wushu Kung Fu spor dalının en önemli etkeni disiplin olduğunu vurguladı. Mahmut TURGUT ve sporcular desteklerinden ötürü Sayın BAYSAL’a teşekkürlerini ilettiler.