7.3.2018

Sayın BAYSAL, meyve ağaçları hakkında bilgi aldı

Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL, Gırnavas Mahallesi Baraj Yolu Caddesinde bulunan belediyemize ait fidanlığı ziyaret ederek ilçemizi yeşillendirmek amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren fidan ve süs bitkisi üreten fidanlıkta incelemelerde bulunan ve Nusaybin’i her geçen gün daha da yeşil bir ortama kavuşturma çabasıyla çalıştıklarını ifade eden Sayın BAYSAL, bu sene ilk defa üretilen meyve ağaçları hakkında Park ve Bahçeler Müdürü Vekili Şehmus BİLTEKİN’den bilgi aldı.

Ayrıca fidanlığa dikilen ve sayıları 6500 olan İncir, Badem, Ceviz, Yenidünya, Zeytin ve Üzüm gibi ağaçlar bir sene sonra talepte bulunacak olan vatandaşlarımıza dağıtılacak ve ilçemizde bulunan parklara da dikilecektir.