22.2.2018

Sayın BAYSAL, Wushu'da dereceye giren sporculara bir araya geldi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, 15 Temmuz Şehidi Muhammed Oğuz KILIÇ'ın anısına Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Wushu Şampiyonasına katılan ve yıldız kategorisinde birinci olan Muhammed Turab TURGUT ile ikinci olan İbrahim Halil TURGUT’a ve büyükler kategorisinde Türkiye sekizincisi olan İlhan AYDIN’a tablet hediye etti.
         Nusaybindeki sportif faaliyetlerin yoğunluğunun memnuniyet verici olduğunu belirten Baysal, Amatör spor kulüplerine verilen desteklerin artarak devam edeceğini belirtti. Belediyemizin imkanlarının çocuklarımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve vatandaşımızın hizmetinde olduğunu belirtti.
         Halk Eğitim bünyesinde açılan Wushu kursuna katılıp, eğitimlerini aksatmayan sporcular sağlanan imkanlardan ötürü Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL ve Nusaybin Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Şafak KAVAK’a teşekkürlerini ilettiler.