8.12.2017

Sayın ERSOY, ilçemizi ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY, belediyemize ziyarette bulundu.

Sayın ERSOY, Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ı makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Makamda gerçekleştirilen ziyaretin sonunda Sayın BAYSAL, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY’a hediye takdim etti.

Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğüne uğrayan Sayın ERSOY ve beraberindekiler, tarihi Zeynel Abidin Camii’nde kılınan akşam namazının ardından ziyaretlerini sonlandırdı.
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet ERSOY’a ziyaretlerinde, Mardin Valisi Mustafa YAMAN, Artuklu Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Şakir Öner ÖZTÜRK, Mardin İl Emniyet Müdürü Hasan ONAR ve Mardin Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü BENGİN EFETÜRK eşlik ettiler.