1.9.2017

Serçehan Otelde Bayramlaşma Programı Yapıldı

Belediyemiz tarafından Serçehan Otelde Kurban Bayramı kutlama amacıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Kasrı Serçehan otelinde düzenlenen programa Kaymakam  Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal, Garnizon Komutanı V. P. Bnb. Serkan Ünal, Jandarma Komutan J. Bnb. Mehmet Atik, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Latif Özel, Kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, STK temsilcileri, Muhtarlar, Belediye ile Kaymakamlık çalışanları ve bazı vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programına katılanlarla tek tek bayramlaşan Kaymakam Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal: "Birlik, beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir güzel bayram gününde siz kıymetli hemşerilerimizle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu, ne mutlu ki Allah bizi bir bayrama daha kavuşturdu. Sevdiklerimizle bu bayramınıda gönül rahatlığı, mutlulukla yad edeceğiz. Bayramlarımız, küskünlerin barıştığı, insanların birlik ve beraberlik içerisinde o uhrevi anı paylaşmaktan mutluluk duyduğu müstesna zamanlardır. Ne mutlu bu güzel zamanları siz değerli hemşerilerimizle geçiriyoruz." ifadelerini kullandı. Ayrıca tüm Nusaybinli vatandaşlarında bayramını kutladığını da ifade etti.

Törenin ardından ilçemizde bulunan polis ve jandarma uygulama noktalarını ziyaret eden Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz, burada bulunan güvenlik güçlerimizle ve vatandaşlarımız ile bayramlaştı.

Ardından İlçe Jandarma Komutanlığı ve 2. Hudut Tabur Komutanlığını ziyaret eden BAYSAL, askerlerimizin bayramını kutlayarak, kendilerine görevlerinde başarılar diledi.