27.5.2017

Sokak Basketbol Turnuvasında Final Heyecanı

Belediyemiz tarafından organize edilen Sokak Basketbol Turnuvası takımlar arası yapılan maçlar sonucunda Büyüklerde ve Gençlerde final maçları yapıldı.

Belediyemizin Spor Müdürülüğü tarafından yürütülen ve ilçemizde bir ilk olan 3x3 Sokak Basketbol Turnuvası Mitanni Kültür Merkezimizin bahçesinde oynandı. Büyükler kategorisinde 14, Gençler kategorisinde ise 10 takımın mücadele etmesiyle final maçı heyecanı yaşandı.Vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çeken Sokak Basketbol Turnuvamız, Büyüklerde Cafe Asmin ile Gençlerde All Stars takımları müsabakalarda birinci gelerek şampiyonluk kupasını kazandı.

Sıra ödül töreni gelmesiyle devam eden prrogram, belediyemizin birim amirleri tarafından takımlarımıza kupa, madalya ve plaket takdim edilmesiyle etkinlik programı son buldu.

Spor müsabakasında yarışan tüm takımlarımızı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.