3.3.2017

Sporcularımızdan Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’a Anlamlı Ziyaret

İlçemizin sportif faaliyetlerinde başarılı olan Sıla Orta Okulu ve Nusaybin Anadolu Lisesi Öğrencileri Nusaybin Milli Eğitim Müdürü ile beraber Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal’ı ziyaret etti.

Birçok spor dallarında faaliyet gösteren ve Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal’ın da ilçemizdeki tüm spor faaliyetlerini bizzat takip edip desteklediği Nusaybin Anadolu Lisesi Satranç takımı, Nusaybin Anadolu lisesi Badminton takımı, Sıla Orta Okulu Erkek Futbol Takımı ve Sıla Orta Okulu Bayan Basketbol Takımı hem ilçemizi hem de ilimizi temsil etmek üzere Şanlıurfa ve Adıyaman da bölgelerarası müsabakalara katılacaktır.

Sporcularımızın motivasyonu ve mutluluklarını sağlamak adına gerçekleşen bu ziyaret Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün Baysal sporcularımıza sürekli destek vereceklerini ve tüm müsabakalarda sporcularımıza başarılarının devamını dileklerinde bulunuldu.