1.12.2017

Takımımız finalde!

Nusaybin Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından başlatılan kurumlar arası Voleybol turnuvasında yarı final maçları oynandı.

Yarı final müsabakasında Atatürk kapalı spor salonunda karşı karşıya gelen Nusaybin Belediyesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu arasında oynanan maçta galip çıkan takım, Belediyemizin Voleybol takımı oldu. Takımımız Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nu 3-0’lık net bir skorla yendi ve finale çıkan ilk takım oldu.

Nusaybin Belediyesinin ardından finale çıkan takım Nusaybin Anadolu Lisesi oldu. Nusaybin Anadolu Lisesi, Yıldırım Ortaokulu’nu 3-1 mağlup etti.

Nusaybin Belediyesi ve Nusaybin Anadolu Lisesi final maçı, 2 Aralık Cumartesi günü 14:00’da Atatürk Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek.

Voleybol karşılaşmasına tüm halkımız davetlidir.