9.6.2017

Tarihi Zeynel Abidin Camii"nde Orucumuzu Vatandaşlarımızla Açtık.

Mitanni Kültür Merkezimizde ve Gülşilav Kadın, Eğitim, Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezimizde organize ettiğimiz iftar yemeklerinden sonra bugün Zeynel Abidin Camii bahçesinde vatandaşlarımızla beraber iftarımızı yaptık.

Katılımın yoğun olduğu iftar programına Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz  Ergün BAYSAL, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Tahsin KAHRAMAN, 2. Hudut Tabur Komutanı Y. Barış KONAK, 2, Jandarma Komando Tabur Komutanı J. Yarbay Necdet KARACA, İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ATİK, İlçe Müftüsü İrfan AÇIK, Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticileri, Belediyemizin birim amirleri ve personellerinin yanı sıra yüzlerce vatandaş katıldı.

Zeynel Abidin Camiinde kurulan yaklaşık 2 bin kişilik iftar sofrasına, vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Program başlangıcında Kur'an-ı Kerim tilaveti manevi bir huzur verirken ardından İlçe Müftümüz İrfan AÇIK, iftar öncesi tüm vatandaşları dualar etmeye davet etti. Ezanın okunmasıyla birlikte, vatandaşlarımız oruçlarını hep birlikte açtılar. Yemekten sonra Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL masaları tek tek gezerek vatandaşlarımızın hal hatrını sordu.