28.11.2017

Temizlik çalışmaları sürüyor

Belediyemize bağlı, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmaları hızla devam ediyor.

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL’ın talimatıyla, çevre temizliği, çevre sağlığını korumak ve çevre kirlenmesini önlemek, vatandaşlarımıza sağlıklı ve yaşanabilir çevre koşullarının sağlanması doğrultusunda başlatılan kırsal ile merkez mahallerin genel çevre temizliği çalışmaları sürüyor.

Belediyemize bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, Nusaybin halkına yakışır, sağlıklı ve yaşanabilir çevre koşullarının sağlanması amacıyla, halkımızın memnuniyeti ve istekleri göz önünde bulundurularak, çevre koruma ve temizliğine ilişkin gerekli düzenlemelerin ve bilinçlendirme çalışmalarının çağın gereklerine uygun olarak düzenli ve denetimli bir şekilde yapılmasını, vatandaşlarımızın yaşamlarını sağlıklı, çağdaş ve temiz bir çevrede sürdürmesini sağlamak için sürekli hizmet etmeye devam ediyor.

GIRNAVAS HÖYÜĞÜ’NDE TEMİZLİK ÇALIŞMALARI

Arkeolojik önemi nedeniyle birçok bilim adamı tarafından da ziyaret edilen Gırnavas höyüğünde de çalışmalar sürüyor.  Bir ilk olarak Gırnavas höyüğünde genel çevre temizliği gerçekleştirildi. Temizlik İşleri Müdürlüğümüz, temizlik çalışmalarının aralıksız devam edileceğinin altını çizdi.