14.2.2018

Temizlik personelimize iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi

Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline ’İş sağlığı ve güvenliği’ eğitimi verildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görevli personellere yönelik olarak Mitanni Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime, müdürlük yetkililerinin yanı sıra çok sayıda temizlik görevlisi katıldı. İş Sağlığı uzmanları tarafından gerçekleştirilen eğitimde, saha personeline karşılaştıkları zorlukları aşma ve sağlıklı, güvenli bir şekilde çalışabilmelerinin üzerinde duruldu.

Eğitimde, iş sağlığı ve güvenliğinin amacı, iş kazası ve mesleki hastalıklar, kanuni haklar ve sorumluluklar, genel iş sağlığı ve güvenliği kuralları, sağlık ve güvenlik işaretleri, yangın, güvenlik ile ilgili olaylara müdahale ve iş aletleri ile araçlarının kullanımında uyulması gereken kurallar gibi konular ele alındı.

Temizlik personelinin merak ettikleri sorulara yanıt bulduğu toplantı, karşılıklı görüş alışverişi yapılmasının ardından sona erdi.