30.11.2017

TOKİ'de değerlendirme toplantısı ve inceleme

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Daire Başkanı Mehmet AYDIN , Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Alaattin DEMİRATve Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN ile birlikte inceleme için TOKİ alanına geçti.

Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Daire Başkanı Mehmet AYDIN, Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı Alaattin Demirat ve Nusaybin İlçe Emniyet Müdürü Abdurrahim ZENGİN, yapımı devam eden TOKİ konutları hakkında firma yetkilileriyle birlikte inşaa alanında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Düzenlenen toplantının ardından heyet, TOKİ’nin örnek dairelerini gezdi. Yapımı devam eden daireler hakkında yetkililerden bilgi alan Sayın BAYSAL, örnek daireleri en ince ayrıntısına kadar kontrol etti. Ayrıca konutların hak sahiplerine teslimi hususunda çalışmaların hızla devam edildiği memnuniyetle görüldü.

Gerçekleştirilen toplantı ve incelemelerin ardından heyet TOKİ alanından ayrıldı.