12.12.2018

‘Travel Turkey İzmir’ fuarına katıldık

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayelerinde düzenlenen ‘Travel Turkey İzmir’ Turizm Fuar ve Kongresi Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB ve İZFAŞ ortaklığıyla 12. kez 06-08 Aralık 2018 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar kompleksi olan fuarizmir’de gerçekleştirildi.

Nusaybin Belediyesi olarak katılım sağladığımız fuarda, bütün yönleriyle 3 gün boyunca ilçemizin tanıtımını yaptık. Personelimiz Nusaybin'i en güzel şekilde tanıtmak için büyük çaba sarf etti. Misafirlere Nusaybin'i tanıtan broşür, kitapçık gibi materyaller verdik. Misafirler standımızda bulunan görseller önünde hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Yetkililer fuarlara katılımın şehrin tanıtımı için çok önemli olduğunu ifade etti. Birbirinden ünlü kişilerce de rağbet gören standımız, bürokratlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Fuarın son günü akşam yemeğinde yetkililer ve katılımcılarla bir araya gelen Belediyemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vekili Kemal ASLAN, ilçemizin tanıtımı açısından fuarın büyük önem arz ettiğini ifade ederek, burada çok misafirperver karşılandıklarını söyledi.

Samimi bir ortamda geçen yemeğin ardından Sayın ASLAN, fuarlara sürekli olarak katılım sağlayarak, ilçemizin gelişimi ve tarihini anlatmak istediklerinin altını çizdi.