1.3.2017

Uçan Kütüphane Öğrencilerimizin Hizmetinde

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi ile Her Yerde Sanat Derneğinin ortaklaşa başlatmış olduğu "Uçan Kütüphane" projesi bir şenlik gibi başladı.

Belediyemizin Kadın ve Aile Hizmetleri Birimi tarafından başlatmış olduğumuz Uçan Kütüphane Mitanni Kültür Merkezimizde öğrencilerimizin hizmetine açıldı. Başta Kaymakam /Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL, Nusaybin Mili Eğitim Müdürü Ümit ÇETİN,  Belediyemizin birim amirleri, İlkokul ve Orta Okullarımızdan gelen öğretmen ile öğrencilerimizin katılımıyla büyük bir coşkuyla sergilendi. Sahneye çıkan ‘’Her Yerde Sanat Derneği ‘’ grubu tarafından Palyaço, Tahta Bacak, Jonglör Gösterileri, Rap Müziği ve Halk Oyunları gibi çeşitli dallarda, hem içerde hem de dışarda sahne alan grup büyük bir coşkuyla izlenildi. Programı heyecanla izleyen çocuklar büyük bir zevk alarak sahne gösterilerini ayakta alkışladılar.

Gösteri bitiminde Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Ergün BAYSAL Uçan Kütüphaneyi gezerek kütüphanenin hizmetleri hakkında bilgi aldı. Uçan Kütüphane üç ay boyunca Mitanni Kültür Merkezinde ve Nusaybin köy okullarında eğitim hizmeti verecektir.