25.12.2017

Valimiz Mustafa YAMAN ve Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL'dan İlçemizde bulunan oda başkanlarına ziyaret

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa YAMAN ve Nusaybin Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Ergün BAYSAL Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası ve Nusaybin Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.

Valimiz Mustafa YAMAN ve Kaymakam/Belediye Bşk. V. Ergün BAYSAL Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası ve Nusaybin Ticaret Borsasına gerçekleştirdikleri ziyaretlerde Nusaybin’in genel durumu hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Nusaybin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahsun Özmen, ziyaretlerinden ötürü teşekkür amaçlı Mardin Valisi/Büyükşehir Başkan Vekili Mustafa YAMAN’a hediye takdim etti.